Zámbó Jimmy – Satanist Rituals EP

Jun 1st, 2013 | By | Category: CD, Recensioner

Zámbó Jimmy

 

Detta är en ungerskt black metal band som döpt sig efter en död ungerskt popsångare om jag har förstått det hela rätt. Jag finner inte mycket information om bandet alls, men detta är alltså en EP och ingen full-längdare, den innehåller fem spår och det första som heter Funeral samplar en melodislinga ur Roxette-låten Listen To Your Heart. Resterande del av låten eller för den delen de nästkommande fyra låtarna förstår jag mig inte på överhuvudtaget, det märks knappt när de byter låt överhuvudtaget, det är fruktansvärt monotont och brusigt så det är svårt att uttyda något alls ur deras musik ärligt talat. Det som hörs från dem är samplade delar, i övrigt så är det inte mycket mer en ett evigt pumpande och skramlande av bandets musiker.

Sången från deras vokalist vet jag inte vad jag ska skriva om ens, lite sopranoliknande sång här, lite skrik där och så pågår det genom varenda låt. Detta är ett band som i mina öron inte kommer komma någon vart, jag har tidigare haft mycket fördomar mot black metal, men på senare år har många band rivit ner dessa fördomar, men detta bandet känns mer som en skamfläck mot genren. När man når fjärde spåret så blir det lite mer musik för en kort slag, men även den låten mynnar så småningom ut i kaos av brus och sista spåret är någon sjuk version av Stilla Natt, men ingenting på denna EP får mig att hopp av glädje direkt.

Bäst: Finns inget som är bättre än något annan här.

Sämst: Det mesta, det är inte ens musik detta, ett evigt brus bara.

Betyg: 1/5

2 Comments to “Zámbó Jimmy – Satanist Rituals EP”

  1. jimyfan99 skriver:

    Jimmy is the best <3 fu 🙂

  2. Jimmymaniac28 skriver:

    Best melody on this planet!!!

Leave a Comment