Lämnade sångaren ensam kvar i bandet

Dec 25th, 2015 | By | Category: Nyheter

Emmure

Emmure fyra man kort, sångaren ensam kvar.

Det amerikanska metalcorebandet Emmure släppte sitt sjätte studioalbum ”Eternal Enemies” så sent som ifjol. Sedan gav man sig ut på turné och efter att man avslutat denna skulle man ta en paus för att sedan spela in nytt material. Istället lämnade basisten Mark Davis, gitarristen Jesse Ketive, rytmgitarristen Mike Mulholland och trummisen Adam Pierce bandet vilket betydde att sångaren Frankie Palmeri var ensam kvar.

Detta ska i sin tur ha skapat två band, dels kör Palmeri vidare med Emmure som inte går i graven. Han har tillsatt nya medlemmar och ska befinna sig i studion för ett nytt album. Och dels har hans nu forna bandkamrater dessutom ha startat ett ännu ej namngivet band som ännu inte har tillsatt en sångare.

Leave a Comment