Nu hälls det bensin på elden

Dec 25th, 2015 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Guns N' Roses

Nu tätnar intrigerna kring en återförening för Guns N’ Roses.

För en tid sedan skulle sångaren Axl Rose och gitarristen Slash ha lagt undan gammalt groll och det talades om en återförening av originaluppsättningen av det klassiska bandet. Det vill säga ovanstående herrar plus basisten Duff McKagan, gitarristen Izzy Stradlin samt trummisen Steven Adler. Sedan kom det uppgifter om att endast Rose, Slash och McKagan skulle samlas och spela med bandets nuvarande gitarrist Richard Fortus och trummisen Frank Ferrer samt den långlivade keyboardist Dizzy Reed.

Det har inte kommit fram några nya uppgifter kring vilka medlemmar som skulle kunna återförenas, dock hälldes det en hel del bensin på elden. Det är nämligen så att man på bandets officiella hemsida har bytt tillbaka till den gamla loggan. Detta tror man nu har med att göra att det inom kort kommer att annonseras kring den officiella återföreningen. Det har tidigare ryktas om att man kommer att spela på Coachella Valley Music And Arts Festival och festivalen annonserar sin line-up den 5:e januari.

På trumpallen är det troligen där man är mest ovetandes då Steven Adler fick sparken 1990 och Matt Sorum tog över. Den sistnämnde är dock öppen för att både han själv och Adler skulle återförenas med bandet.

”Det spelar ingen roll om det är jag eller Steven på trummor, om det skulle hända, vore det fantastiskt. Jag skulle ärligt talat säga till dem, ‘Kom igen, ta oss tillbaka båda två’. Låt mig spela de andra grejerna. Vi skulle ha två trumset uppsatta. Jag bryr mig inte. Om ‘Appetite’ låter bättre med Steven spelandes, ha båda två däruppe. De har råd med det.” sa Sorum till The Pulse Of Radio för ett tag sedan.

 

Leave a Comment