BON JOVI-CROSSROAD

Jan 14th, 2006 | By | Category: DVD, Recensioner

En påkostad cd och dvd box med Bon Jovi, kan det vara nåt?….

Jag vet att det är många best of, boxar och andra typer av samlingar Bon Jovi gjort, jag hade ingen sedan tidigare och har bedömt därefter. Först av allt tycker jag man gjort detta till en snygg box som innehåller 2 cd skivor och en DVD, snygga bilder o påkostat gör detta till en perfekt present till någon som var/är ett stort Bon Jovi fan. Det som är fint med sådana här samlingar är att den som inte vill ha med sig allt, räcker det med att köpa en sådan här samling så får man det mesta med sig, för alla de stora låtarna finns faktiskt här.
Vidare finns det ju med en hel CD full med godis för den som gillar udda låtar, demos o annat. Sist men absolut inte minst av allt ligger det något som faktiskt gör denna utgåva oerhört köpvärd en DVD inspelad i London, som håller mycket hör kvalitet både ljud och bildmässigt, med en enorm publik.

Betyg: 3,5 av 5

http://www.bonjovi.com/

Artist: BON JOVI
Titel: Crossroad
Bolag: Universal

Track listing:
CD 1
1. Livin’ on a prayer
2. Keep the faith
3. Someday I’ll be Saturday night
4. Always
5. Wanted dead or alive
6. Lay your hands on me
7. You give love a bad name
8. Bed of roses
9. Blaze of glory
10. In these arms
11. Bad medicine
12. I’ll be there for you
13. In and out of love
14. Runaway
15. Never say goodbye

CD 2
Massa demos, livespår, b-sidor o annat.

DVD
1. Livin’ on a prayer
2. You give love a bad name
3. Keep the Faith
4. Always
5. Blaze of Glory
6. I´ll sleep when I´m dead
7. Bad Medicine
8. Hey God
9. Wanted dead or alive
10. These Days (bonus video)

Leave a Comment