Lemmys död är Motörheads död

Dec 29th, 2015 | By | Category: Nyheter

Motörhead

Mickey Dee bekräftar bandets slut.

Inatt slog bomben ner, Motörheads frontman, Lemmy Kilmister har avlidit. Han fick på annandag jul reda på att han drabbats av en aggressiv form av cancer och fick två månader kvar att leva av sin läkare. Men det blev endast två dagar för rock n’ roll-legenden som nu sörjs av hela musikbranschen och fansen.

Det är väl ingen större överraskning men bandets svenska trummis, Mickey Dee bekräftar att Lemmys död även blir Motörheads död.

”Motörhead är över såklart. Lemmy var Motörhead. Men bandet kommer att leva kvar i mångas minne. Vi kommer inte att turnera något mer eller någonting. Och det kommer inga mer plattor. Men elden överlever och Lemmy lever vidare i allas hjärtan.” sa Dee till Expressen.

Leave a Comment