Slipknot-gitarrist knivhuggen i huvudet av sin bror

Dec 30th, 2015 | By | Category: Nyheter

Slipknot

Inatt kom det uppgifter om att Slipknot-gitarristen Mick Thompson blivit knivhuggen.

Niomannabandet Slipknot kommer till Sverige och Göteborg om tre veckor då de har en bokad spelning i Scandinavium den 20:e januari. Hur vida spelningen går att genomföra är nu okänt då bandets ena gitarrist, Mick Thompson ska ha blivit knivhuggen i huvudet av sin egna bror.
TMZ rapporterar att Mick och hans bror Andrew ska ha hamnat i ett bråk av okänd anledning, det ska ha spårat ur och slutat i ett blodigt knivslagsmål.

Bandet kommer från Des Moines som ligger i delstaten Iowa, där rapporterar tidningen Des Moines Register om att slagsmålet ska ha startat inomhus men fortsatt utanför huset, när polis och ambulans kom till platsen ska männen ha varit påtagligt berusade. Mick Thomson uppges ha blivit knivhuggen i huvudet, även brodern Andrew ska ha skadats svårt. De fördes till sjukhus i två separata ambulanser men deras skador uppges inte vara livshotande.

Polisen har ännu inte bekräftat att det är just gitarristen från metalbandet men enligt median ovan stämmer både namnet och åldern in på Thompson.

Nu har bandets frontman, Corey Taylor använt Twitter för att tacka fansen för stödet:
”Utifrån vad jag har hört så är han okej. Vi skickar alla era tankar till honom. Tack så mycket för det.” twittrade han.

Leave a Comment