Uppgift: Klassiska Guns N’ Roses klar för Coachella

Dec 30th, 2015 | By | Category: Nyheter

Guns N' Roses

Den klassiska formationen av kultbandet ska vara klara för Coachella.

Det kommer nya uppgifter kring en återförening av originalmedlemmarna i Guns N’ Roses var och varannan dag. Nu skriver Billboard att man startar återföreningsturnén i vår då man ska headlina Coachella Music And Arts Festival som äger rum mellan den 15:e och 17:e samt den 22:e och den 24:e april i Indio, Kalifornien. Skulle dessa uppgifter stämma skulle det bli första gången som frontmannen Axl Rose och gitarristen Slash spelar tillsammans på över 20 år.

Samma media påstår att man även förhandlar om att göra 25 konserter runt om i Nordamerika under nästa sommar. Dessutom kan man bli en av de första banden som kommer att spela på Las Vegas Arena som invigs den 6:e april.

Leave a Comment