Svenskt superband hedrar Phil Lynott 30 år efter döden

Jan 2nd, 2016 | By | Category: Nyheter

Denimgoat

Svenska superbandet hedrar Thin Lizzy-gitarristen.

Om två dagar, den 4:e januari, är det hela 30 år sedan Thin Lizzy-gittaristen Phil Lynott gick bort. Detta kommer det svenska superbandet DenimGoat att hedra med en cover på hans sist släppta singel, ”Nineteen”. I november ifjol släppte bandet sin första singel ”I Need To Know” och nu kommer alltså den andra som då blir en cover.

För er som inte känner till detta band är de ett hopkok av Danne McKenzie (Satan Takes A Holiday, Mustasch, Truckfighters) på trummor, Ida Evileye (Crucified Barbara) på bas, Richie Puzz (radiopratare Bandit Rock) på sång, Nicke Borg (Backyard Babies, Nicke Borg Homeland på gitarr samt Max Diesel (Junkstars) även han på gitarr. Innan Ida äntrade bandet var det JP White (Vains of Jenna) som styrde över basen.

 

Leave a Comment