Officiellt: Guns N’ Roses återförenade

Jan 5th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Guns N' Roses

Nu är det officiellt att Guns N’ Roses återförenas på Coachella.

Man har nu annonserat att originalsångaren Axl Rose återförenas med originalgitarristen Slash och originalbasisten Duff McKagan för att spela på årets upplaga av Coachella Music And Arts Festival. Festivalen äger rum på två helger, från den 15:e till den 17:e april samt den 22:e till den 24:e april på Empire Polo Club i Indio, Kalifornien. Guns N’ Roses kommer att headlina den 16:e och den 23:e

Både Slash och McKagan har delat festivalens annonseringsbild med bandets logga via sina officiella Facebooksidor. Biljetter släpps imorgon via festivalens hemsida. Men enligt Billboard kommer fansen få fler chanser framöver då bandets ska förhandla kring 25 konserter på fotbollsarenor runt om i Nordamerika, bandet ber om $3m per konsert, de dyraste biljetterna förväntas då ligga på mellan $250 och $275.

Det är fortfarande oklart om originalgitarristen Izzy Stradlin eller originaltrummisen Steven Adler kommer att medverka, eller Adlers ersättare Matt Sorum men enligt uppgift kan det bli bandets nuvarande trummis Frank Ferrer och gitarrist Richard Fortus som kan medverka.

Leave a Comment