Lemmy kan bli nytt grundämne

Jan 6th, 2016 | By | Category: Nyheter

Motörhead

Lemmy är en legend på många sätt, nu kan han bli det på ett ganska annorlunda vis.

Fyra dagar efter julafton somnade Motörheads frontman, Lemmy Kilmister in och han saknas givetvis av många. Han har en legendstatus inom musikbranschen, bland kollegorna och fansen och nu försöker man ta det hela till en ny nivå. Över 21 000 fans ska ha skrivit under ett upprop där man vill att Lemmy ska namnge ett av fyra nya grundämnen som man har upptäckt.

Initiativtagaren till det hela, John Wright, anser att det vore passande då Lemmy var ”en naturkraft och själva essensen av tung metall”. Ämnet skulle man kalla för ”Lemmium”. De fyra nya grundämnena man upptäckt bekräftades dagen före nyårsafton och har hittats av forskare från både USA och Japan, man planerar att döpa dem officiellt inom de kommande månaderna.

Vill ni själva skriva under kan ni göra det HÄR!

Leave a Comment