Folkkär svensk artist startar metalband

Jan 7th, 2016 | By | Category: Nyheter

Disreign

Nu har den folkkära artisten YOHIO startat ett metalband.

Han slog igenom i bandet Seremedy men har även gjort sig ett namn som soloartist, nu startar YOHIO metalbandet DISREIGN med sina gamla polare från Seremedy, JENZiiH. Duon skapar en kvartett med trummisen Tias samt gitarristen Valentin. I våras släppte man sin första singel ”Until The Face” och man släpper nu ”KAREHASU”.

YOHIO eller Kevin Johio Lucas Rehn Eires som han egentligen heter är förövrigt son till Tommy Rehn som spelar i Corroded samt brorson till Chris Rehn som spelar i Takida. Han är långt ifrån främmande till metal även om Seremedy och hans solomaterial är mer rock och poporienterat. Han plockade upp gitarren som 11-åring och har även spelat in en del material av det tyngre soundet.

 

 

Leave a Comment