Arch Enemy al la 1996 skapar Black Earth

Jan 24th, 2016 | By | Category: Nyheter

Black Earth

Gammal uppsättning av Arch Enemy skapar nytt band.

Året 1996 släppte Arch Enemy albumet ”Black Earth”, man bestod då av gitarristen Michael Amott (som under en kort period även var basist), hans bror tillika gitarrist Christopher Amott, vokalisten Johan Liiva samt trummisen Daniel Erlandsson. Denna uppsättning kommer aldrig mera att uppträda som just Arch Enemy men dock i ny form.

De spelar nämligen tillsammans med den nuvarande Arch Enemy-basisten Sharlee D’Angelo i ett nystartat projekt som man döpt efter ovanstående platta, nämligen Black Earth. Man kommer att göra en kortare turné i Japan där man framträder med de tre första Arch Enemy-plattorna. Det finns inga offentliga planer på att man planerar att skriva nytt material som Black Earth eller om det endast är denna korta turné.

Leave a Comment