Rykte: Klassiska Guns N’ Roses spelar in nytt

Feb 22nd, 2016 | By | Category: Nyheter

Guns N' Roses

Nu kommer det uppgifter om att klassiska Guns N’ Roses spelar in nytt material.

Att delar av den klassiska uppställningen har återförenats blev officiellt vid årsskiftet men nu kommer det även uppgifter om att de spelar in nytt material. Classic Rock talade med den forne GnR-publicisten Arlett Vereecke som påstod att Slash var i studion och arbetade på nytt material som definitivt var för Guns.

”Jag vet att de spelar in. Det gör definitivt något där i studion. Axl har inte varit där men Slash är definitivt där inne och det är inte för någon annan.” sade Vereecke.

Samma media rapporterar även om att GnR:s forne manager, Alan Niven, föreslog att basisten Duff McKagan och gitarristen Izzy Stradlin har arbetat tillsammans.

”Duff och Izzy var i studion före jul och gjorde saker. Jag skulle kunna tänka mig att de åtminstone har några låtar inspelade.” sade Niven.

Vereecke påstår även att när bandet återförenas i april för att spela konserter, kommer de att spela material från 2008-års album ”Chinese Democracy”, där varken Slash, Duff eller Izzy var med och spelade in. Detta bör man dock ta med en stor nypa salt tills någon från bandet skulle bekräfta det.

Leave a Comment