Forne In Flames-gitarristen lämnar The Resistance

Mar 3rd, 2016 | By | Category: Nyheter

The Resistance

Jesper Strömblad lämnar The Resistance.

Nyligen släppte man sitt tredje album ”Coup De Grace” men redan nu väljer gitarristen Jesper Strömblad att lämna The Resistance. Strömblad är förmodligen mest känd från att han var med att grunda In Flames där han spenderade 17 år. 2011 bildade han The Resistance med gamla polare men väljer alltså nu att hoppa av tåget.

Frontmannen Marco Aro kommenterar uppbrottet:

Vi är stolta över det vi har uppnått som band. Det har varit både kul, men också jobbigt i perioder. Nu är det dags för The Resistance att blicka framåt och vi önskar Jesper all lycka till med sina kommande projekt.”

Bandet består nu av Marco Aro (The Haunted) på sång, Daniel Antonsson på gitarr, Rob Hakemo på bas och Chris Barkensjö på trummor.

Leave a Comment