Slayers Kerry King pikar både Maiden och Metallica

Mar 3rd, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Kerry King

King hade några väl valda ord till både Iron Maiden och Metallica.

Slayer-gitarristen brukar inte ha särskilt svårt för att säga vad han tycker och tänker om saker. Nyligen begravde han Mayhem Fest och de som promotar festivalen då de ska ha kallat metal för ”gammalt, grått och tjockt”. Nu har han även gett sig på branschkollegorna i både Iron Maiden och Metallica.

King intervjuades av RVA Mag och talade då om de stora problemen inom metal och rock. I denna intervju ansåg han att både Maiden och thrash-kollegorna i Metallica lever på sin historia mer än något annat.

”Vi lever absolut på vår historia men det gör även alla andra, ändå är vi dem som försöker pressa oss själva framåt. Jag skulle säga att Maiden och Metallica, inget illa menat, lever på sin forna framgång. Metallica har turnerat i en evighet på The Black Album som många människor inte tycker om. Jag tycker faktiskt om den. Den är så tung som det kan bli. Om det är Master Of Puppets? Självklart inte men det är ett fantastiskt album. Iron Maiden lever enligt mig på deras tre första album. Har de gjort bra låtar sedan dess? Ja men de har inte gjort fantastiska album. Jag vill tro att vi fortfarande gör fantastiska album och även fast många kommer för att höra Reign In Blood och Angel Of Death, så vill de även höra Disciple eller till och med Implode.” sa Kerry till median.

 

Leave a Comment