Raised Fists forne trummis avliden

Mar 5th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Raised Fist

Oskar Karlsson avliden.

Det Luleåbaserade hardcorebandet Raised Fist har förlorat en familjemedlem. Via sin Facebooksida annonserar bandet att den forne trummisen Oskar Karlsson har avlidit endast 40 år gammal. Karlsson var med på bandets tre första plattor: Fuel, Ignoring The Guidelines samt Dedication.

”Oscar, vår kära fina vän, broder och någons största kärlek. Om några dagar skulle ju du också bli pappa. För några dagar sedan hördes ditt livfulla skratt, mitt bland replokalerna på ABF. Nu finns du ej längre bland oss.

Vi skrev magiska låtar och hann åka ett par varv runt jorden tillsammans. Raised Fist blir sig aldrig likt igen. Ditt sound lever för evigt.

Våra tankar finns hos dig och din familj. Vila i frid fina vän.
Oscar Karlsson – 1976 – 2016″

skrev bandet på sin officiella Faceooboksida.

 

 

Leave a Comment