Fyra nya medlemmar till svenska superbandet

Mar 8th, 2016 | By | Category: Nyheter

Gathering Of Kings

Fyra nya medlemmar till Gathering Of Kings.

För drygt en vecka sedan skrev vi om ett nytt svenskt superband som kallade sig för Gathering Of Kings. Bandet som kommer att spela AOR/melodisk rock och har sedan tidigare Zinny Zan (Easy Action/Shotgun Messiah) på sång, Robban Bäck (Mustasch/Eclipse/Sabaton/W.E.T.) på trummor samt Nalle Påhlsson (Treat/Therion/Last Autumn’s Dream) på bas samt vokalisten  Björn Strid (Soilwork/The Night Flight Orchestra).

Nu har man även annonserat Stefan Helleblad (Within Temptation/Jono) på gitarr, Chris Laney (Randy Piper’s Animal/Shotgun) på gitarr, Victor Olsson (Saffire) på gitarr samt Tobias Jansson (Saffire/Ex-Evil Masquerade) på sång.

Leave a Comment