Ikonerna kan spela in mer efter ”13”

Mar 10th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Black Sabbath

De brittiska ikonerna Black Sabbath öppnar för mer inspelningar.

2013 samlades originalmedlemmarna i Black Sabbath för att åter skapa musik: Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler samt Bill Ward samlades åter igen och trots att den sistnämnde hoppade av skapade man albumet 13. Trots tidigare rapporter menar frontmannen Ozzy Osbourne nu på att han inte har stängt dörren helt för nytt material.

”Tiden är inte på vår sida. För att vara ärlig mot er, om det nya albumet inte hade varit ännu en hit, då hade vi blivit förbannade, så vi lämnade på toppen med 13. Jag säger inte att jag aldrig kommer att spela in med Tony eller Geezer igen. Jag vill bara inte turnera med Black Sabbath efter detta.” sa Ozzy till Rolling Stone Australia.

 

Leave a Comment