Svensken erbjuder sig själv till giget i AC/DC

Mar 13th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

The Hives

The Hives frontman erbjuder sig ersätta Brian Johnson.

Nyligen kom det ut att läkarna har beordrat AC/DC:s frontman Brian Johnson att hoppa av turnén omedelbart då han annars riskerar att bli helt döv. Nu har svensken Howlin’ Pelle Almqvist, som frontar The Hives erbjudit sig själv att ta ersätta Johnson på det ikoniska bandets turné.

The Hives supportade just australiensarna på deras senaste turné ifjol hemma i Australien och nu kan alltså Almqvist tänka sig att hoppa in och hjälpa dem.

”Väldigt ledsen att höra om att Brian Johnson inte kan göra några AC/DC-spelningar på grund av hälsoproblem. Den mannen är en legend. Jag skulle vilja erbjuda mina djupaste lyckoönskningar och att han mår bättre snart. Och om hjälp behövs, då sätter jag fram foten och säger: HÄR ÄR JAG! Jag har många års erfarenhet rockandes på världens största scener och enligt många andra, är jag den största frontmannen inom rock, plus från reaktionerna i Australien, er publik verkar redan verkligen tycka om mig. Plus, jag har redan sjungit dessa låtar sedan jag var sex år gammal. Så, AC/DC, snälla överväg min ansökan!” skrev Pelle via The Hives officiella Facebooksida.

 

Leave a Comment