Namnbråket i Entombed fortsätter

Mar 19th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Entombed

Namnbråket i Entombed fortsätter.

Bråket mellan bandets forne gitarrist Alex Hellid och nuvarande sångare Lars-Göran Petrov har pågått i flera år men än är det inte över. Petrov fick rätten till bandnamnet men fortsatte sedermera som Entombed A.D. medan Hellid registrerade ett sprimärke med namnet Entombed.

Enligt Petrov kan Hellids verksamhet förväxlas med bandet och han menar även på att Hellid handlade i ”ond tro” när han valde att registrera spriten med samma namn och att det fanns en ambition att ”vilseleda allmänheten”. Dock har man från Patent- och registreringsverkets sida avslagit Petrovs protester.

”Varorna konkurrerar inte med de tjänster som invändarens märke avser och dessa kompletterar inte heller varandra.” löd beslutet.

Leave a Comment