Ikoner klara för Skogsröjet

Mar 25th, 2016 | By | Category: Turnéguiden

Skogsröjet

Tyska power metalikonen kommer till Skogsröjet.

Festivalen som äger rum mellan den 4:e och den 6:e augusti i Rejmyre har sedan tidigare bokat en hel del akter men nu har man annonserat ytterligare en. Sedan tidigare är Doro, The Quireboys, Tarja, Hardcore Superstar, Quiet Riot, W.A.S.P., Airbourne, Mustasch, The Hooters, Saffire, The Night Flight Orchestra, Haunted By Destiny, Sarea, Art Nation, Kamelot, The Dead Daisies samt Thin Lizzy bokade. Nu har man även annonserat att de tyska power metalgiganterna Helloween kommer att äntra scenen Östergötland.

2 Comments to “Ikoner klara för Skogsröjet”

  1. Uutela skriver:

    Trist när ni kör clickbait-länkar på facebook. Satsa mer på substans, föreslår jag. Rubriken HELLOWEEN TILL SKOGSRÖJET låter bra mycket bättre, och så en snabb rad om Helloween och vad de pysslar med för närvarande 🙂

    • Graneklev skriver:

      Tjena Christian! Kul att se att du fortfarande följer oss men då borde du även veta att vi inte kör med clickbait-artiklar, råkade nog bara bli så på denna 🙂 Visst kan man få in mer substans i varje artikel men i detta fall handlar det endast om tid. Sugen på att komma tillbaka så kan vi få till mer innehåll i artiklarna? 😉

Leave a Comment