Uppgift: Axl Rose in i AC/DC

Mar 27th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

AC/DC

Ikoniska sångaren träder in i ikoniska bandet?

Som tidigare rapporterat kommer inte vokalisten Brian Johnson att kunna avsluta AC/DC:s turné då läkarna har tvingat honom att lämna denne riskerar att bli helt döv. Det återstår 10 konserter av turnén som man har fått flytta fram till senare datum och man planerar att göra detta med en gästvokalist. Nu har det kommit rykten kring att denne kommer att bli Guns N’ Roses frontman Axl Rose. Detta kan dessutom Ross Malcolm Young, som är son till bandets pensionerade gitarrist Malcolm Young, bekräftat.

Det är Alternative Nation som rapporterar att Ross Malcolm Young publicerade bilden ovan där han påstod att just Axl skulle bli gästvokalisten. En annan person kommenterade att det var skitsnack men Ross svarade att det var sant. En annan person uttryckte att det skulle förstöra bandets arv medan Ross svarade att beslutet redan var taget.

Leave a Comment