Rammstein stämmer Tyskland

Apr 8th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Rammstein

Rammstein stämmer tyska staten.

Neue Deutsche Härte-hjältarna Rammstein går hårt åt sitt hemland då de stämmer den tyska staten. Det är Gaffa som rapporterar att bandet stämmer myndigheterna för att de har svartlistat deras album ”Liebe Ist Für Alle Da” som kom 2009. Att man valt att svartlista albumet är för att en av låtarna förordar osäkert och våldsamt sex. I följd av detta får albumet inte längre spridas till allmänheten på något sätt och att alla 85 000 fysiska kopior måste förstöras eller förvaras. Bandet kräver nu ett skadestånd på $100 000.

– Det finns inget på det albumet som kan misstolkas mer än på andra Rammstein-album. Varför nu och varför detta? sade keyboardisten Christian ”Flake” Lorenz till Bild Am Sonntag.

Leave a Comment