Varken Adler eller Sorum återförenas med Guns N’Roses

Apr 15th, 2016 | By | Category: Nyheter

Guns N'Roses

Nyligen återförenades tre av originalmedlemmarna i Guns N’Roses men varken Adler eller Sorum kommer att vara med.

Axl Rose, Slash och Duff McKagan har påbörjat återföreningsturnén men varken originaltrummisen Steven Adler eller hans ersättare Matt Sorum kommer att medverka. Sorum ersatte Adler 1990 och spelade med bandet fram till 1996 men han påstår nu att de inte ens har frågat honom om han ville återförenas med de andra. Istället är Dizzy Red (keyboard), Richard Fortus (gitarr), Frank Ferrer (trummor) och Melissa Reese (keyboardist) med den ovanstående trion.

Det var nämligen ett fan som frågade Sorum via Twitter om det fanns en möjlighet till att han skulle hoppa på turnén med han svarade: ”Nej, Sir, de har inte frågat mig”, twittrade Sorum tillbaka. Detta har sedermera raderats. Redan ifjol konstaterade Sorum och Adler att de inte kommer att vara med om den andra en av dem inte här med, vi kommer med andra ord med största sannolikhet inte få se någon av dem på scen med de andra.

 

Leave a Comment