Alice In Chains, The Dillinger Escape Plan & Mastodon blir Giraffe Tongue Orchestra

Apr 26th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Giraffe Tounge Orchestra

Ett nytt superband har uppstått.

Det har blivit mer och mer populärt de senaste åren, att erfarna musiker går samma med andra och startar så kallade superband. Bandet kallas för Giraffe Tongue Orchestra och består av Alice In Chans-vokalist William DuVall, The Dillinger Escape Plan-gitarristen Ben Weinman samt Mastodon-gitarristen/vokalisten Brent Hinds. Bandets sound verkar vara ganska spretigt, läser man på deras officiella Facebook står det följande: Pawnus Rock Progressive Rock Punk Rock Progressive Punk Dance Donce Music Cool Music. Där står även skådespelerskan/vokalisten Juliette Lewis, basisten Pete Griffin samt trummisen Thomas Pridgen. Senare i år ska en debutplatta komma.

Leave a Comment