Crashdïet, Toxicrose, Gemini Five och This Ending blir Sweet Creature

Maj 5th, 2016 | By | Category: Breaking News

Sweet Creature

Ett nytt svenskt superband har skapats.

Bland kanske framförallt amerikanska artister har det blivit populärt att slå ihop nya konstellationer från diverse band och starta något som får epitetet superband. Nu har ett nytt tillkommit på den svenska marknaden och man kallar detta hårdrocksband för Sweet Creature. Det består av Martin Sweet (Crashdïet) på sång och gitarr, hans bror Michael Txc (Toxicrose) på trummor, Linus Nirbrant (This Ending) på sång och rytmgitarr samt Tin Star (Gemini Five) på bas.

Man har slängt ihop en singel/musikvideo med namnet Not Like Others och en full-längdare kommer att släppas. Samtidigt påpekar Martin Sweet att Crashdïet inte är nedlagt utan att detta är ett sidoprojekt.

 

Leave a Comment