ProstatAttack Festival 2016

Maj 18th, 2016 | By | Category: Breaking News, Turnéguiden

ProstatAttack Festival 2016

Här är ProstatAttack Festival 2016.

Den 12:e november kommer ProstatAttack Festival 2016 att gå av stapeln på EnArena i Stockholm. Information om välgörenheten och banden som spelar är tagen från festivalens Facebooksida och följer nedan.

Tanken Bakom ProstatAttack
Jag som många andra har förlorat någon närstående i cancer, när jag tänker tillbaka så borde jag ha gjort detta för så länge sedan. Varför jag valde just prostatacancer känner jag personligen är för att jag och majoriteten av musiker i denna genre är män och därför gör jag det i kampen mot prostatacancer. Däremot är det något nytt att göra en välgörenhetsgala emot prostatacancer med 8 stycken dödsmetallband.

När jag frågade banden så sa dom ja innan dom ens hann tänka tanken. Att responsen och bemötandet jag fått från förfrågade band skulle bli så otroligt bra kunde jag inte vid min vildaste fantasi föreställa mig, då majoriteten av banden inte kommer från Stockholm och åker ända hit för att spela för välgörenhet. Även om vår musik i majoritet handlar om döden och hat (nån måste skriva om det) så kämpar vi som många andra
för en bättre värld att leva i.

Benighted kommer ända från Frankrike och dom ställer upp utan diskussion, jag vet hur det är med att få betalt i den här branschen så jag är otroligt glad och tacksam för alla banden som ställer upp och gör det här för att samla in pengar till prostatacancerfonden.

Joakim Mikiver// ProstatAttack

En välgörenhetsgala i Death metal form! Alla insamlade pengar går oavkortat till prostatacancerfonden.

Banden:
Benighted
F.K.Ü.
Aeon
Cut-Up
Interment
One Hour Hell
Facebreaker
Bombs of Hades

Leave a Comment