Bayley vill fronta Iron Maiden tillsammans med Dickinson och Di’Anno

Jun 19th, 2016 | By | Category: Breaking News, Nyheter

Iron Maiden

Iron Maidens forna vokalist vill fronta bandet med en tidigare och den nuvarande vokalisten.

Genom tiderna har Iron Maiden haft tre vokalister, innan den nuvarande frontmannen, Bruce Dickinson tog över var Paul Di’Anno i bandet. Under Dickinsons uppehåll från bandet hoppade Blaze Bayley in och greppade micken och just den sistnämnda vill nu återförenas med de två andra vokalisterna och den nuvarande formationen av bandet.

”Jag har haft den idén under flera år, för att jag tror att det skulle vara riktigt kul för fansen. För folk frågar om det. Jag har turnerat med Paul Di’Anno och vi kom väldigt bra överens och fansen skulle verkligen tycka om den showen, det är för mycket att tänka på till och med. Jag undrar om vi kan få oss alla tre tillsammans. Det vore väldigt kul. Jag tror att det skulle vara ett gig om någon ville göra det. Men det är helt och håller upp till Maiden-lägret.” sa Bayley under programmet The Rock Show with Gully And Joe.

 

One Comment to “Bayley vill fronta Iron Maiden tillsammans med Dickinson och Di’Anno”

  1. Uutela skriver:

    Det har ju han sagt länge. Flera år sedan han sade det först, faktiskt. Och det kommer (allra högst troligtvis) inte att ske, något som Bayley också påpekat. En bättre (läs: mindre clickbait) nyhet vore att hans kommande Sverige-spelning ska filmas till en DVD.

Leave a Comment