Ozzy Osbourne- Dont blame me-DVD

Okt 14th, 2003 | By | Category: DVD, Recensioner

Vill du veta allt om hårdrockens Kung”The prince of darkness”?
Ozzy Osbournes ”Dont blame me” visar hela hans liv från tidiga Bllack Sabbath fram till idag…..

Ozzy Osbourne
Dont blame me
Epic Records /Sony Music

En man som växt upp i ett hem med 5 syskon på 3 rum och kök.Som inte hade pengar att köpa skor, som hamnade i fängelse. Han hade ett intresse i livet, Rock N Roll. Detta är en mycket intressant film som visar hela Ozzys liv, långt innan han blev känd på MTV genom ”The Osbournes”.

Följ hans rättegångar, hör om när han blev förbjuden att spela i San Antonio. Lyssna på personer som följt honom på turné som Alice Cooper, Mötley Crue, Lemmy och andra berättar här sina erfarenheter om ”The price of Darkness”. Filmen visar en mängd klipp av olika videos, den är väldigt välgjord, ett måste för alla hårdrockare. När man ser Ozzy prata om den tragedi med droger, dödsfall och om att mista en av sina närmaste vännner och musiker Rhandy Rhoades. Det man kan säga, och som Ozzy också säger, utan hans fru Sharon hade Ozzy inte levt idag. Hon är hans hjärna, hans tröst, hans manager. Ett stort plus till alla bilder och intressanta personer som man fått med på denna film.

Jag kan rekomendera denna i det starkaste, nån bättre dokumentär har jag aldrig sett.

Betyg 5 av 5

Leave a Comment