Redaktionen

GetMetal består av:

  • GetMetal.com: Sveriges bästa metal-portal. Håller dig uppdaterad om det senaste inom hårdrocken och alla aktuella gig och mycket, mycket mer!

  • GetMetal Events: Arrangerar konserter och resor till festivaler med mera.

  • GetMetal Management: Företräder band och artister.

Promos, demos skickas till:
GetMetal
Bjurholmsgatan 12
116 38 Stockholm
Sweden
———————————————————————————————————————–

RobertRobert Tenold – Grundare/Skribent/Fotograf

Har varit med sedan starten 2002. Har sett mängder av band men tycker nog mer intima spelningar är det trevligaste. Gillar det mesta inom klassisk heavy metal och power metal.

———————————————————————————————————————–

PeterPeter Edvardsson – Grundare/Skribent/Fotograf

Musiken är min passion. Var med och startade GetMetal tillsammans med Robert 2002. Har arbetat med musik i hela mitt vuxna liv och kommer nog alltid att göra det på ett eller annat sätt!

———————————————————————————————————————–

FredrikFredrik Graneklev – Chefredaktör/Skivbolagskontakt/Skribent/Fotograf

Fredrik Graneklev heter jag, är en gift fyrabarnsfar, jobbar inom särskild handikappsomsorg och bor i Uddevalla. Musiken är ett stort intresse i mitt liv och då är det framförallt inom alla möjliga metal- och rockgenrer, gamla som nya.

———————————————————————————————————————–

MartinMartin PetterssonSkribent

Jag heter Martin och är från Göteborg. Bor numer i Hallsberg med familj. Är född 1970 så den musik jag är uppväxt med är Led Zeppelin, Black Sabbath och andra band.

I början av 80-talet så kom Thin Lizzy, Sweet, The Clash, Iron Maiden och andra bra hårdrocksband in i bilden. Lyssnar idag mycket på Iron Maiden, Metallica, AC/DC och mycket mer. Kan även ta en tur med Paul Potts i lurarna.

———————————————————————————————————————–

PiikPiik Magnusson – Skribent

Sandra ”Piik” Hjälmgren, 28 år och bor i lilla Säffle som ligger i Värmlands urskog. Lever ensam med två nakenhundar. Musik, film och skriva har alltid varit det som legat mig varmast om hjärtat och det är något som någon aldrig kommer att kunna ta ifrån mig. Åker på så mycket festivaler och spelningar som plånboken tackar ja till.

———————————————————————————————————————————

ChristofferChristoffer Hulth – Skribent

Christoffer ”Brill” Hulth är 32 år, uppväxt i Karlskoga men bor nu i Trollhättan med sambo och husdjur. Har suttit fast i hårdrocks och metal träsket sedan sena tonåren. Favorit banden är bland andra Emperor, Moonsorrow, Blind Guardian, Sabaton och Watain.

———————————————————————————————————————————

MikaMika Kajanen – Skribent